Banner

TANGO IN THE SHADOW

Informații despre eveniment

300 - 850 MDL

Cumpărați bilet

Data și ora

Locație

Teatrul Național de Operă şi Balet „Maria Bieșu”

Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfînt 152, Chişinău 2012

Description

Pe scena Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu” va fi prezentat un spectacol neobișnuit de elegant, plină de forță a celebrei companii argentiniene „Marcos Ayala Tango” - „𝐓𝐀𝐍𝐆𝐎 𝐈𝐍 𝐓𝐇𝐄 𝐒𝐇𝐀𝐃𝐎𝐖” (Tango în umbră).


Marcos Ayala Tango Company este Marcos însuși și partenera sa obișnuită, Paola Camacho, Marcos și Paola sunt cuplul perfect de dans, sincronizarea, tehnica, interpretarea, virtuozitatea lor îi uimesc pe cei 10 dansatori din grupul lor.


„𝐓𝐀𝐍𝐆𝐎 𝐈𝐍 𝐓𝐇𝐄 𝐒𝐇𝐀𝐃𝐎𝐖 ”este o mișcare constantă, sunt solo-uri și duete, o eleganță extraordinară, o tehnică impecabilă, o atmosferă de dragoste și pasiune. Este forță, egoism, lupta pentru victorie și succes, posibilitatea de a depăși toate obstacolele cu ajutorul dansului, de a ieși din umbră în lumină. Și, bineînțeles, este muzică frumoasă, posibilitatea de transformare în dans, naivitate și profunzime, capacitatea de a te găsi pe tine însuți, de a transforma particularul în întreg. Este experiența de a comunica mișcarea cu muzica și dorința de a iubi. Este un spectacol aflat pe marginea șubredă a luminii și a întunericului - de aici și numele său.


Marcos Ayala este unul dintre cei mai importanți dansatori de tango contemporan și a fost numit „conducătorul scenei”. Spectacolul său „Tango Buenos Aires”, care se desfășoară din 2010, a avut un succes uriaș în cele mai renumite locuri din lume. Marcos Ayala, care reprezintă tangoul în toate formele sale - director artistic, coregraf și dansator - proclamă o abordare modernă și inovatoare a unui gen tradițional, pentru a menține tangoul interesant pentru generațiile viitoare.Organizator/Suport: [email protected]