Banner

Nostalgia Retro Night Party

Informații despre eveniment

Interpret

Thomas Anders, Ricchi e Poveri, Ottawan, No Mercy, Nana

Data și ora

Locație

Chișinău Arena

Strada Calea Orheiului 130, Chişinău

Description

Nostalgia Retro Night Party aduce stelele muzicii retro la Chișinău!


Pe 17 decembrie Nostalgia Retro Night Party aduce la Arena Chișinău farmecul muzicii disco și pop din epoca de aur a anilor '70, '80 și '90. Experiența Nostalgia Retro Night Party este dedicată atât generațiilor care savurează interacțiunea directă și au descoperit muzica la bobine și casete, cât și celor care au prins era discurilor floppy, CD playerelor și iPod-urilor.


Un concert petrecere pentru toate generațiile ce va îmbina atât experiențe inedite precum fashion și expoziție de mașini retro, dar și un concert memorabil. În line-up-ul Nostalgia Retro Night Party sunt incluși artiști piesele cărora au fost auzite pentru prima dată la vinilurile cu greu găsite în Moldova sau la MTV-ul și radio-urile anilor ‘90 și ‘00, precum: Thomas Anderson (de la Modern Talking), Ricchi e Poveri, Ottawan, No Mercy și Nana.


Nu ratați ocazia de a vă aminti vremurile disco și a muzicii comerciale ale acestor perioade, și de a trăi o noapte memorabilă alături de prieteni și cunoscuți. Pregătiți-vă ținutele și accesoriile „ca pe timpuri” și vă așteptăm cu brațele deschise la Nostalgia Night Retro Party. 


Let's boogie and dance the night away!