Banner

NINO KATAMADZE, INSIGHT & N.RACHVELI cu Orchestra Filarmonicii

Informații despre eveniment

Interpret

Nino Katamadze, Nikoloz Rachveli

Data și ora

Locație

Palatul Naţional „Nicolae Sulac”

Strada Pușkin 21, Chişinău

Description

Nino Katamadze, formația INSIGHT și ORCHESTRA celor 42 de muzicieni moldoveni, condusă de Nikoloz Rachveli (Georgia) vine pe 28 ianuarie, la Palatul Național „Nicolae Sulac”, Chișinău.


Nino Katamadze este prima voce a Georgiei, o cântăreață de renume mondial ale cărei spectacole fac mereu sala plină.

Opera lui Nino este un amestec unic de voce, muzică și plasticitate, un amestec de jazz și blues, rock, psihedelic și world music.


Nino cântă în georgiană, dar limba ei principală este muzica. Este ca și cum ți-ar citi gândurile și ți-ar răspunde în propria ei limbă. "Singura limbă universală pe care toată lumea o înțelege și care nu are nevoie de traducere, această limbă este creativitatea. - spune Katamadze.


Muzica lui Nino & Insight este o lume întreagă. Pentru a o înțelege, veniți la Teatrul de Operă și Balet pe 7 decembrie să vă bucurați de soarele georgian, iar Nino Katamadze & Insight în colaborare cu Orchestra Simfonică a Republicii Moldova vor împărtăși cu publicul puterea unificatoare a creativității.


Concertele lui Nino sunt întotdeauna un eveniment memorabil, dar de data aceasta vă așteaptă ceva absolut grandios și de anvergură!


"Nu ești tu în muzică, ci muzica în tine" © Nino Katamadze.