Banner

The Motans la Chișinău

Informații despre eveniment

Interpret

The Motans

Data și ora

Locație

Palatul Naţional „Nicolae Sulac”

Strada Pușkin 21, Chişinău

Description

The Motans revine la Chișinău cu un concert ca un poem la nesfârșit pe 27 ianuarie 2024!


Unul dintre cei mai îndrăgiți artiști originari din Moldova, The Motans, revine cu un eveniment solo la Chișinău. Cu peste 700 de milioane de stream-uri pe toate platformele, sute de concerte și 3 albume lansate, The Motans este unul dintre cei mai de succes artiști din România și Moldova. Piesele sale sunt printre cele mai îndrăgite și ascultate de fanii vorbitori de limba română de pretutindeni, motiv pentru care de la apariția sa a ajuns în topurile celor mai ascultați artiști aproape cu fiecare lansare. 


Printre cele mai cunoscute lansări se numără „Supererou", „Versus", „Tare” o colaborare cu INNA, dar și „În golul tău", una dintre cele mai sincere și autentice scrisori de dragoste pe care mulți ar fi vrut să o scrie. Alte piese îndrăgite ale artistului includ o colaborare cu Irina Rimeș, „POEM”, „Weekend” cu DELIA, dar și multe alte track-uri ce au servite drept coloană sonoră pentru multe momente din viața fanilor. Hituri precum “Înainte să ne fi născut”, “Weekend”, “August”, “Versus” sau “Jackpot “ au ajuns în fruntea topurilor de radio, dar și a celor digitale, iar acum urmează să se audă live în fața fanilor din Europa.

--- 

Biletele pot fi procurate la casele Palatului Național și online pe Livetickets.md.

Copiii sub 5 ani au acces gratuit fiind însoțiți de un adult. Minorii cu intrare gratuită sunt ținuți în brațe și supervizați pe parcursul evenimentului de către adultul însoțitor.


  • 27 ianuarie 2024, ora: 19:00
  • Palatul Național „Nicolae Sulac”