Banner

Nostalgia Retro Night Party 2024

Informații despre eveniment

550 - 36,000 MDL

Cumpărați bilet

Data și ora

Locație

Chișinău Arena

Strada Calea Orheiului 130, Chişinău

Description

Pe 14 decembrie, la Arena Chișinău, evenimentul retro al anului, Nostalgia Retro Night Party, care aduce înapoi magia și strălucirea muzicii disco și pop din epoca de aur a anilor '70, '80 și '90! Un concert petrecere pentru toate generațiile, cu artiști ce au marcat generații.


LINE UP - COMING SOON


Nu ratați ocazia de a vă aminti vremurile disco și a muzicii comerciale ale acestor perioade, și de a trăi o noapte memorabilă alături de prieteni și cunoscuți. Experiența Nostalgia Retro Night Party este dedicată atât generațiilor care au trăit muzica la bobine și casete, cât și celor care au prins era discurilor floppy, CD-uri și DVD-uri. 


Așa că pregătiți-vă ținutele și accesoriile „ca pe timpuri” și vă așteptăm cu brațele deschise la Nostalgia Night Retro Party. 


Let's boogie and dance the night away!


ATENȚIE! Eveniment orientat pentru un public cu vârsta mai mare de 7 ani.

 • Open doors: 17:00 
 • Show time: 19:00

ZONA VIP Nostalgia Retro Night Party

Sunt 14 zone VIP, amplasate la etajul 3 în complexul Arena Chișinău, cu zonă de acces separată, deținătorii biletelor VIP nu vor sta la coadă pentru scanarea biletelor, Vip-urile includ următoarele: 

 • VIP 1 pentru 6 persoane, costul 2000 lei pentru o persoană costul total la camera vip - 12 000 MDL. Include cameră separată, și tribună pentru 6 persoane cu scaune moi. 
 • VIP 2 pentru 6 persoane, costul 2000 lei pentru o persoană costul total la camera vip - 12 000 MDL. Include cameră separată, și tribună pentru 6 persoane cu scaune moi. 
 • VIP 3 pentru 6 persoane, costul 2000 lei pentru o persoană costul total la camera vip - 12 000 MDL. Include cameră separată, și tribună pentru 6 persoane cu scaune moi. 
 • VIP 4 pentru 10 persoane, costul 2000 lei pentru o persoană costul total la camera vip - 20 000 MDL. Include cameră separată, și tribună pentru 10 persoane cu scaune moi și bar separat doar pentru zona VIP. 
 • VIP 5 pentru 11 persona, costul 2000 lei pentru o persoană costul total la camera vip - 22 000 MDL. Include cameră separată, și tribună pentru 11 persoane cu scaune moi și bar separat doar pentru zona VIP. 
 • VIP 6 pentru 12 persoane, costul 2000 lei pentru o persoană costul total la camera vip - 24 000 MDL. Include cameră separată, și tribună pentru 12 persoane cu scaune moi și bar separat doar pentru zona VIP. 
 • VIP 7 pentru 24 persoane, costul 2000 lei pentru o persoană costul total la camera vip - 48 000 MDL. Include cameră separată, și tribună pentru 24 persoane cu scaune moi și bar separat doar pentru zona VIP. 
 • VIP 10 pentru 12 persoane, costul 2000 lei pentru o persoană costul total la camera vip - 24 000 MDL. Include tribună separată pentru 12 persoane cu scaune moi și bar separat doar pentru zona VIP. 
 • VIP 11 de lux pentru 11 persoane costul 3000 lei pentru o persoană costul total la camera vip - 33 000 MDL. Include cameră separată, și tribună pentru 11 persoane cu scaune moi și bar separat doar pentru zona VIP. 
 • VIP 13 pentru 20 persoane, costul 2000 lei pentru o persoană costul total la camera vip - 40 000 MDL. Include tribună separată pentru 20 persoane cu scaune moi. 

Biletul VIP poate fi achiziționat de o singură persoană, însă acces au în funcție de numărul de locuri indicat pentru fiecare VIP, informația este indicată și pe biletul achiziționat online.

În atenția clienților livetickets.md:

 • Organizatorul acestui eveniment își rezervă dreptul de a anula, amâna sau reprograma evenimentul în cauză după propria dorință. 
 • În cazul în care evenimentul va fi anulat, organizatorul acceptă și permite rambursarea banilor către cumparator prin intermediul LiveTickets.md 
 • În cazul în care evenimentul este reprogramat pentru o altă dată, organizatorul acceptă și permite rambursarea banilor către cumparator prin intermediul LiveTickets.md.

Vă rugăm să verificați informațiile de pe bilet în momentul achiziționării. Prin achiziţionarea biletului, cumpărătorul se obligă să accepte şi să respecte următoarele precizări:

 • Biletul poate fi schimbat sau returnat în următoarele situaţii: amânarea sau anularea evenimentului.
 • Neprezentarea la ora indicată pe bilet, nu dă dreptul la returnarea costului biletului sau la utilizarea sa la o reprezentaţie ulterioară;