Banner

Arta Feminității

Informații despre eveniment

Data și ora

Locație

RISE art and yoga Space

Strada Vasile Alecsandri 141, Chișinău

Description

Vino și alătură-te nouă la evenimentul "Arta Feminității" dedicat femeilor care doresc să savureze fiecare clipă, să se simtă ușoare în corp, satisfăcute și seducătoare! 

Te așteptăm sâmbătă, 17 februarie, începem la 11:00, si timp de 3h dedicati tie si feminitatii tale. 


Spatiul - Rise Yoga Studio, pe strada Vasile Alecsandri 141.


În cadrul acestui workshop ghidat de Mariana Bularga, Coach în Sex, Iubire și Relații, vei avea ocazia să explorezi și să dezvolți arta feminității într-un mod unic și inspirațional. Vei descoperi secretele unei relații de cuplu împlinite, tehnicile de seducție și comunicare eficientă, precum și modalități de a-ți îmbunătăți viața ta sexualá.


Evenimentul este dedicat femeilor de peste 23 de ani care sunt în căutarea unei transformări personale și a unei conexiuni mai profunde cu propria feminitate. Într-un mediu sigur și prietenos, vei avea oportunitatea să îți exprimi liber gândurile și emoțiile, să înțelegi mai bine propriile nevoi și să înveți cum să te bucuri de fiecare aspect al vieții tale.


Nu rata ocazia de a te reînnoi și de a te conecta cu energia feminină puternică și seducătoare pe care o ai în interiorul tău. Înscrie-te acum la evenimentul "Arta Feminității" și pregătește-te să trăiești o experiență unică și transformațională!


Te așteptăm cu mare drag la eveniment! Echipa "Arta Feminității"