Banner

Curs de Tango pentru Începători

Informații despre eveniment

Data și ora

Restricție de vârstă

18+

Locație

Dance Studio Irina Pavlovskaya

Strada București 81, MD-2012, Chișinău

Description

Un salut călduros fata de toți cei care sunt gata să se scufunde în captivanta lume a tango-ului!

Tango nu este doar un dans, este artă, pasiune și oportunitatea de a-ți exprima emoțiile pe ringul de dans. Indiferent de nivelul tău de pregătire, Tango-ul este deschis pentru oricine 18+.


Dacă știi sa mergi, știi sa dansezi!

Dacă cauți ceva nou și interesant, capabil să iți schimbe viața, atunci Tango -ul este cheia care îți va deschide noi posibilități de exprimare, precum ocazia de a face noi prieteni și de a  îți umple viața cu emoții noi.


Ești începător și îți faci griji?! Avem lecții excelente pentru începători care te vor ajuta să stăpânești elementele de bază și să simți magia Tango-ului social.

La fel formatul conține: o lectie de 1,5h și o practică liberă  30”, imediat după lecție poți întări imediat în practică liberă și astfel să fii cât mai curând pregătit să mergi la petrecerile sociale și să te bucuri de tangou si de corpul tău dansând.


Alătură-te grupului nostru de începători și începe călătoria ta captivantă în lumea dansului!


Program: 

  • 17 februarie - Prima lecție
  • Sâmbătă, 15:00-17:00 - Tango intensiv de weekend pentru începători. 

Preț: Abonament lunar - 4 sesiuni de 2 ore: 1000 lei

Iar cu ocazia zilei îndrăgostiților, dacă vii cu perechea ta de cuplu, primești o reducere de 20% (400lei) pentru următorul abonament.

  • Important să ai încălțăminte de schimb, care să-ți ofere libertate în articularea piciorului cât și să poți aluneca cu talpa pe parchet. 

Nu rata ocazia de a te scufunda în fascinanta lume a Tango-ului, singur/ă sau cu partenerul. Înscrie-te acum și începe o aventura în largul acestui dans!