Banner

Luca Minnelli cu Orchestră Simfonică

Informații despre eveniment

400 - 1,000 MDL

Cumpărați bilet

Data și ora

Restricție de vârstă

12+

Locație

Teatrul Național de Operă şi Balet „Maria Bieșu”

Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfînt 152, Chişinău 2012

Description

Pe 21 aprilie 2024, începând cu orele 19:00 la Teatrul Național de Opera si Balet Maria Bieșu va avea loc concertul lui Luca Minnelli cu Orchestră Simfonică.

Luca Minnelli este un tenor liric italian popular, cunoscut pentru vocea sa și diversitatea muzicii pe care o interpretează. Cântă atât muzică clasică, cât și cântece într-o interpretare modernă, definind propriul său gen muzical drept "pop-opera".


Luca Minnelli s-a născut în anul 1964, în orașul italian Mestre, parte a teritoriului continental al Veneției. Încă din copilărie, Luca a fost pasionat de muzică și la vârsta de 16 ani a înființat o trupă împreună cu prietenii săi.


În paralel cu studiile sale cu Michela Remor, el a susținut concerte pe diverse scene din Veneția și și-a câștigat inima ascultătorilor săi.

În august 2014, Luca semnează un contract cu compania americană de înregistrări Star Music Management și înregistrează albumul "A Venezia" cu Warner Music UK. În același an, Luca apare la The Duke Ellington Center for the Arts la târgul de jazz alături de Mercedes Ellington. Apoi, el participă la Sala de concerte Le Frak în Kupferberg Center for the Arts din New York, însoțit de Orchestra Simfonică din New York.


Începând din 2015, el susține concerte în Italia, Franța, Marea Britanie, Germania și SUA.


În 2018, Luca participă la turneul european al spectacolului pe gheață al lui Ilya Averbukh "Romeo & Juliet on ice". În același an, el se întâlnește cu soprana și solista de operă a Teatrului Bolșoi, Alina Yarovaya, și înregistrează cu ea câteva duete care au avut succes nu doar în Rusia, ci și în Italia.


În 2021, Luca înregistrează un nou duet cu cântăreața engleză Kerry Ellis și chitaristul trupei "Queen", Brian May, care cucerește inimile întregii lumi.


În 2022, a fost lansat un nou album și a început un turneu mondial.