Oferta publică

LiveTickets.md” reprezentată de „Live Tickets S.R.L“, acționeză în calitate de Agent de vînzare de bilete pentru evenimente culturale artistice și de divertisment.


Toate informațiile, produsele sau aplicațiile conținute în acest site sunt proprietatea „LiveTickets S.R.L“ , care își rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment și fără nici o informare prealabilă.


Întregul conținut al site-ului LiveTickets.md este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conținutul și prezentarea site-ului sunt deținute de „LiveTickets S.R.L“ .


Este înterzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea „LiveTickets S.R.L“.


„LiveTickets S.R.L“ nu va acorda nici o garanție referitoare la –neafectarea în sens negativ a altor sisteme software prin utilizarea site-ului; – inexistența pe site-ul pus la dispoziție a virușilor sau altor componente care ar putea dauna utilizatorilor.


 Astfel, „LiveTickets.md” nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său.


 Informațiile prezente pe site-ul web  LiveTickets.md sunt de interes comercial.

 

Termeni:

Cumpărătorul“/ „Client” - o persoană fizică sau juridică care utilizează serviciile unui agent de vînzare , rezervare și emitere a biletelor.

Bilet Electronic , E-Ticket  “ - un document generat în format electronic și expediat pe adresa E-mail a cumpărătporului de «LiveTickets.md», care atestă accesul acestuia la evenimentul specificat și conține informații despre denumire, data, ora, locul de desfășurare, locul dedicat cumpărătorului la eveniment (numărul de sector, etc.), costul precum și informații suplimentare de natură juridică și tehnică. Biletul Electronic nu poate fi ridicat de la ghișeu.

 „Bilet“ - un document emis pe suport de hârtie , care atestă accesul cumpărătorului la evenimentul specificat și conține informații despre denumire, data, ora, locul de desfășurare, locul dedicat cumpărătorului la eveniment (numărul de sector, etc.), costul precum și informații suplimentare de natură juridică și tehnică.Biletul poate fi ridicat la ghișeul indicat pe site.

 „Rezervare“ - o comandă creată și plasată în modul de așteptare pentru a fi achitată de cumpărător.

 „Eveniment“ - manifestare culturală și de divertisment, ex: spectacol de teatru, circ, concert, expoziție, proiecție de filme , festival, „show” de modă, eveniment sportiv, turneu precum și orice alt eveniment.

 „Organizatorul evenimentului“ - persoană juridică / întreprinzător individual cu drept de a organiza și desfășura evenimente.

Taxă de serviciu  “ – remunerație percepută în procesul de rezervare,vânzare și emitere a biletelor care este indisolubil legată de acest proces. Taxa de serviciu este aplicată pentru fiecare bilet în parte.

Mărimea taxei este dedusă din prețul biletului în formă procentuală și poate varia în dependență de diferite condiții și circumstanțe.